Tjänster / Lagerförsäljning


Vårt mål är att varje kund ska vara nöjd när vi lämnar lokalen, efter väl förrättat värv. I själva verket beror vår framtid på att kunderna är så nöjda att de gärna rekommenderar oss till andra. Det är det kanske viktigaste skälet till att vi koncentrerat oss på det vi är bra på. Målet är att alltid ha nöjda kunder.

Lagerförsäljning

Undertak och tillbehör


Det du inte hittar här hittar du ingenstans. Genom vår lagerförsäljning finner du allt för undertak: bärverk, takskivor och tillbehör från marknadens ledande tillverkare. Kort sagt det mesta från de allra bästa.


Dessutom alla småprylar som behövs för ett bra jobb: infästningsdetaljer, skruv, expanders, popnitar mm. Det du oftast behöver finns som regel i lager. Det som inte finns där kan vi normalt ha hemma till nästa vecka. Vi kan också hjälpa dig att bocka, knäcka, böja, klippa, nita, spalta eller skära. I vår verkstad skräddarsyr vi undertak.
Välkommen in!

Tillhör du dem som vet vad du vill ha och inte har tid att åka över till oss och hämta så kan vi komma med materialet till dig. För en liten summa kör vår chaufför ut till önskad adress.


ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag                   07:00 - 15:00

Lunch                     11:00 - 12:00


Bengt Nikolaisen

bengt.nikolaisen@nordisolakustik.se
Tfn 08-36 16 60

Vi har även en

FYNDHYLLA!